FORGOT YOUR DETAILS?

Hrvatski
English

Konoba Adio Mare ©️ 2018

Pravila privatnosti / Privacy Policy

Jelovnik

Dragi gosti, dobrodošli u obiteljsku Konobu koju je 1974. godine osnovao naš dida Cvijo. Jela koja ćete kušati pripremamo s puno ljubavi, truda i iskustva. Naše kuharice i kuhari mole vas za malo strpljenja dok čekate na svoje jelo jer se priprema sa svježim korčulanskim namirnicama, kao i na otvorenoj vatri. Stoga je potrebno malo više vremena nego u ostalim restoranima, no svi skupa ćemo dati sve od sebe da se u našoj konobi dobro osjećate.

Dado, Ana i Ante Bojić

PREDJELA

  • Dalmatinski pršut

  • Selekcija sireva

  • Beef carpaccio

  • Salata od hobotnice

    S kapulon, pomidorama i dresingom od kvasine i maslinova ulja
  • Carpaccio ili tartar od bijele ribe

  • Jadranski mix

    Toplo-hladna predjela za dvije osobe
  • Pržena kozice (u ljusci)

JUHA

  • Riblja juha brudet s palentom

    Riba kuhana u umaku od kapule, konšerve, octa i maslinovog ulja

SALATA

  • Toplo-hladna salata s kozicama i pancetom

TJESTENINA / RIŽOTI

  • Makaruni (domaća tjestenina) s kozicama

  • Makaruni (domaća tjestenina) s ribom i dagnjama

  • Rižoto sa škampima i breskvom

  • Rižoto sa kozicama

  • Crni rižot sa sipom

  • Rižot sa svježim povrćem

MESO

  • Mućkalica ‘Zakrjan’

    Zakrjan’Pirjano sjeckano miješano meso u umaku od ljutih papričica, konserve i bijelog vina (veoma ljuto), posluženo s rižom
  • Korčulanska pašticada

    Dinstano goveđe meso u tipičnom domaćem umaku na bazi prošeka i suhih šljiva, posluženo s njokima od krumpira
  • Ražnjić ‘Adio Mare’

    Ražnjić od svinjskog i goveđeg mesa sa špekom, kapulom i jabukom
  • Goveđi umbul (file) na žaru

  • Janjeći kotleti na gradele

IZ JADRANA

  • Bijela riba na gradele

  • Škampi na gradele

    Pečeni cijeli
  • Lignje na gradele

  • Škampi na buzaru

    Kuhani cijeli u tradicionalnom umaku na crveno s bijelim vinom
  • Jastog na gradele

  • Jastog za dvije osobe sa domaćom tjesteninom

PRILOZI

  • Prženi krumpir

  • Kuhani krumpir

  • Pečeno povrće

  • Sezonska salata

  • Blitva

  • Košarica kruha

DESERTI

  • Rožata

    Aromatizirana s rakijom od ruža
  • Torta Ana

TOP